برداشت زعفران در کشمیر به روایت تصویر

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در کشمیر، در سال‌های اخیر کاشت زعفران که به طلای سرخ معروف بوده و یکی از کالاهای گران‌قیمت در تمام دنیا می‌باشد در کشمیر افزایش پیدا کرده است.

در کشمیر برداشت زعفران ماه نوامبر آغاز می‌شود و مدت کوتاهی ادامه دارد.

مردم کشمیر از زعفران برای درست کردن انواع نوشیدنی به ویژه چای استفاده و فواید زیادی برای آن بیان می‌کنند.

زعفران محصول بومی کشمیر نیست و پیاز آن بعدها در این سرزمین کاشته شد اما در حال حاضر ناحیه پامپور به بزرگترین مرکز کشت زعفران تبدیل شده است.

در عکس‌های زیر تصاویر برداشت زعفران در کشمیر را مشاهده می‌کنید.

انتهای پیام/ح

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *